Βρετανία: «Έξωση» για Μέγκαν και Χάρι από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Βρετανία: «Έξωση» για Μέγκαν και Χάρι από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παραμένουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα – Αποχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Mαρκλ – Τι δείχνουν τα έγγραφα

20494298
Ένα βήμα πιο κοντά στο οριστικό διαζύγιο βρίσκονται οι Κέιμπριτζ με τους Σάσεξ, καθώς τα ονόματα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αφαιρέθηκαν επίσημα από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Έγγραφα που δημοσιεύει ο βρετανικός Τύπος δείχνουν την αλλαγή, αλλά και τη διαγραφή του Χάρι και της Μέγκαν από τον τίτλο. Πλέον, το ίδρυμα αποκαλείται «Το Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ».

Η εξέλιξη έρχεται μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου διαμένουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ και να δημιουργήσουν το δικό τους βασιλικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πέραν των διαδικαστικών, ο χωρισμός των δύο ζευγαριών σηματοδοτεί κατά πολλούς το τέλος των «φανταστικών τεσσάρων», που άρχισε να ξηλώνεται μετά από καβγά των δύο κυριών, αλλά και του Γουίλιαμ με τον αδερφό του.

Πάντως πηγές από το παλάτι προσπαθούν να αρνηθούν ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των αδερφών, καθώς και τα δύο ζευγάρια ετοιμάζονται για τον μελλοντικό τους ρόλο, που θα είναι διαφορετικός.

Την ίδια ώρα, η φημολογία για τις παράλογες απαιτήσεις των Σάσεξ και ο μάλλον εξεζητημένος τρόπος ζωής τους φαίνεται ότι εντείνει το χάσμα τους με τους Κέιμπριτζ. Ειδικοί περί της βρετανικής μοναρχίας θεωρούν λανθασμένη την απόφαση για χωρισμό του ιδρύματος, καθώς και οι τέσσερις μαζί μπορούν να είναι πολύ πιο δυνατοί.

Μόλις 10 λίρες η αλλαγή του ονόματος

Κλείσιμο
Η αλλαγή του ονόματος του φιλανθρωπικού ιδρύματος κόστισε μόλις 10 λίρες, ενώ έγινε 14 μήνες αφότου είχαν προσθέσει το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ στον τίτλο, όταν έγινε ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα του ιδρύματος δεν έχει ανανεωθεί, αφού εξακολουθεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες των Σάσεξ, τόσο του πρίγκιπα Χάρι όσο και της Μέγκαν Μαρκλ.

Πάντως το επόμενο διάστημα, οι Σάσεξ αναμένεται ότι θα αφοσιωθούν στο δικό τους ίδρυμα, με έδρα το Μπάκιγχαμ και όχι το Κένσινγκτον.

royal_foun
royal_foun1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης