Βρετανία: Με φθηνή πτήση ταξιδεύει για Σκωτία η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Βρετανία: Με φθηνή πτήση ταξιδεύει για Σκωτία η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους εθεάθησαν σαν κοινοί θνητοί να ταξιδεύουν με το αεροπλάνο για Σκωτία – Αντίθετα, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έχουν εξοργίσει τον βρετανικό Τύπο για τα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ

21142064
Τη μάχη των πτήσεων φαίνεται ότι δίνουν οι Κέιμπριτζ και οι Σάσεξ. Λίγες ημέρες αφότου ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ εξόργισαν τον βρετανικό Τύπο για τις μετακινήσεις τους με ιδιωτικό τζετ για τις διακοπές τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, διάλεξαν μια ταπεινή πτήση των 73 λιρών το εισιτήριο για να πετάξουν στη Σκωτία.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα παιδιά τους πήραν την πτήση των 8.45 το πρωί από το Νόργουικ, με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα επισκεφθούν τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιπ στο Μπαλμόραλ.

Η σύγκριση των Κέιμπριτζ με τη Σάσεξ είναι αναπόφευκτη, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έκαναν με ιδιωτικό σκάφος τέσσερις πτήσεις μέσα σε 11 ημέρες.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την οικογένειά του θέλουν να υιοθετήσουν διαφορετικό προφίλ. Μάλιστα επιβάτης που τους είδε είπε ότι η οικογένεια έκατσε μπροστά και η διακριτικότητα ήταν μεγάλη, αφού κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στην πτήση.

Μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε αρκετές βαλίτσες, ενώ ο εξάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η τετράχρονη Σάρλοτ έτρεχαν με χαρά γύρω του.

Η Κέιτ Μίντλετον περπατούσε πίσω από τον σύζυγό της και κρατούσε τον Λούι, μαζί με την νταντά της οικογένειας, Μαρία Μποράλο.

Όταν έφτασαν στη Σκωτία, τους περίμεναν δύο μαύρα Range Rovers, όπου επιβιβάστηκε η οικογένεια, με προορισμό το Μπαλμόραλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης