Khloe Kardashian: Ποζάρει προκλητικά με τις αδερφές της μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Khloe Kardashian: Ποζάρει προκλητικά με τις αδερφές της μετά το σκάνδαλο της απιστίας

Ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Tristan Thompson, απάτησε για ακόμη μία φορά την διάσημη τηλεπερσόνα -με την «κολλητή» της αδερφής της - Φορώντας το πιο σέξι της outfit και με την στήριξη από τις αδερφές της, η Khloe αποφάσισε να του δείξει τι έχασε...

cloe01
Η Khloe Kardashian πριν λίγες ημέρες έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο στα αμερικάνικα ταμπλόιντ εξαιτίας του συντρόφου της, Tristan Thompson. Ο μπασκετμπολίστας των Cavaliers απάτησε -για ακόμη μία φορά- την διάσημη τηλεπερσόνα με την κολλητή της αδερφής της. Η Kylie Jenner από την παιδική της ηλικία έκανε στενή παρέα με την Jordyn Woods, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν η αιτία χωρισμού για το ζευγάρι.



Όμως οι απιστίες δεν ρίχνουν τις Kardashians, οι οποίες επέστρεψαν δυναμικά με μία εκρηκτική φωτογράφιση. Έτσι λοιπόν, η Kourtney Kardashian, η Khloe Kardashian και η Kendall Jenner, φόρεσαν σέξι εσώρουχα, φωτογραφήθηκαν και «έριξαν» το instagram. «Σήκω επάνω, σαν αυτή την σκύλα» ήταν το σχόλιο όλο νόημα της Khloe, η οποία απ΄ότι φαίνεται προσπαθεί να αφήσει πίσω αυτό το άσχημο συμβάν και να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

kendal1
kendal2
kendal3
kendalx3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης