Η Βάνα Μπάρμπα σέρνει το χορό στο γάμο των Τζώρτζογλου - Μαριόλα

Η Βάνα Μπάρμπα σέρνει το χορό στο γάμο των Τζώρτζογλου - Μαριόλα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες -Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα... Συγκίνηση, λιτή πολυτέλεια και γλέντι μέχρι πρωίας

Vana
Ο γάμος τους έγινε όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Μαριόλα ενώπιον Θεού και ανθρώπων ενώθηκαν εις σάρκαν μιαν. Ο γαμπρός λαμπερός με κουστούμι δια χειρός Νίκου Αποστόπουλου και η νύφη απαστράπτουσα με νυφική δημιουργία του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα.

Για τον ηθοποιό ο γάμος αυτός είναι μια ευλογία. «Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό», είχε χαρακτηριστικά.

Η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα... Συγκίνηση, λιτή πολυτέλεια και γλέντι μέχρι πρωίας. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα η οποία το γλέντησε με την ψυχή της αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους  ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ (8/6/2019)


Η... παραδοσιακή προετοιμασία
Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησιά περπατώντας, συνοδευόμενος από κρητικούς καλλιτέχνες και βρακοφόρους, ενώ η νύφη συνοδευόταν από Κρητικοπούλες. Φυσικά προηγήθηκε η ξεχωριστή για το ζευγάρι προετοιμασία τους. Ο ιερός Ναός του Τιμίου Σταυρού ήταν λιτά, αλλά πανέμορφα στολισμένος. Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού που επισφραγίστηκε με την γαμήλια τελετή στα Χανιά φάνηκε και από τις μπομπονιέρες στις οποίες υπήρχε ένα χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, όπου ανέγραφε «Στράτος και Σοφία» και την ημερομηνία του γάμου τους. Βέβαια αυτό που θα συζητιέται για καιρό είναι το παραδοσιακό κρητικό γλέντι στην παραλία αμέσως μετά το γάμο!


Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα χορεύουν συρτάκι στο γαμήλιο γλέντι!

Κλείσιμο
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα χορεύουν συρτάκι στο γαμήλιο γλέντι!


Δείτε βίντεο από την προετοιμασία του ζευγαριού

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Παραμυθένιος γάμος στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης