Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε βρεθεί στο τμήμα ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και παρέλαβε την ταυτότητα από τον ειδικό φρουρό, που στη συνέχεια την ακολούθησε με το αυτοκίνητο, λέγοντάς της ότι είναι όμορφη.
Αν και η ανήλικη του είπε ότι είναι 16 ετών, αυτός φέρεται να της ζήτησε να την αγκαλιάσει και αποπειράθηκε να τη φιλήσει, με την ανήλικη να τον σπρώχνει. Ο ειδικός φρουρός απομακρύνθηκε. Ωστόσο, ο πατέρας της ανήλικης τον κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.