Στράτος Τζώρζτογλου - Σοφία Μαριόλα: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Στράτος Τζώρζτογλου - Σοφία Μαριόλα: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου - Κουμπάρα τους η Βάνα Μπάρμπα

Stratos_Sofia
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν σήμερα με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Ήδη στα social media έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού.

stratos-mariola

Η Βάνα Μπάρμπα είναι η κουμπάρα του ζευγαριού η οποία λίγο πριν το μυστήριο είχε μιλήσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον γάμο και όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό πάρτι του ζευγαριού.

 
Αρχικά ανέφερε: «Ο Στράτος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές μαζί. Βλέπω ένα ζευγάρι που ούτε για μία στιγμή δεν τους έχει κυριεύσει το άγχος, δεν έχουν γκρινιάξει, τίποτα. Αυτό είναι το μαγικό μαζί τους».
 
Κλείσιμο
Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Εμένα με τρελαίνει αυτή η υπέρ - έκθεση που έχουν με τα social media. Δεν αντέχω. Όλη μέρα φωτογραφίες και video. Τους λέω «δεν θέλω, αφήστε με μακριά». Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχω social media. Δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα παιδιά, όμως, το κάνουν γιατί έχουν μία άλλη επαφή με τον κόσμο».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρω1νό πριν από μερικές μέρες είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του: «Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η
καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό».

View this post on Instagram

Με μεγάλη μας χαρά σχεδιάσαμε μαζί με τον @stratos_tzortzoglou και τη @sofiamariola την Μπομπονιέρα για τον γάμο τους στην Κρήτη! Μία σφυρήλατη και επιχρυσωμένη καρδιά με τα ονόματα τους ,δεμένη επάνω σε ένα όμορφο λευκό κορδόνι είναι το δώρο τους για τους αγαπημένους τους καλεσμένους!Την μπομπονιέρα συνοδεύει ένα ευχαριστήριο καρτελάκι με την φωτογραφία των μελλόνυμφων και μία μαντινάδα! Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι💙 . . #couple #couplegoals #mpomponieragamou #marriedtobe #wedding #crete #s&s #groom&bride #carouzel #carouzelevents

A post shared by Carouzel_events (@carouzel_events) on

View this post on Instagram

ΓΑΜΟΣ Στρατος & Σοφια 8 Ιουνιου Ιερος ναος Τιμιος Σταυρος Ακρωτηρίου Χανια Γιατί η αγάπη όλους μας ενώνει , γιατί ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Γλέντι στο Sea View Beach Bar Restaurant στην παραλία του ΖΟΡΜΠΑ ,στον Σταύρο Ακρωτηρίου στα Χανια Μανώλης Κονταρος - Λαγουτο Κωστας Σταυρουλιδακης -Λύρα Παναγιωτης Μαρακάκης - Λαγουτο Μιχαλης Πετσακης -Λαγουτο Σταυραετος Τσαγκαράκης - Ούτι Raper: Μιχάλης Σαμιώτης Σαξόφωνο Άγγελος Καλαβρυτινός Χορευτικός Σύλλογος Χανίων Βιγλάτορες Ο μάγος Γιωργος Ζακρης Χορογραφίες Elias Bageorge DJ Χριστίνα Γιαννοπουλου Σκηνοθετική επιμέλεια :Στρατος Τζώρτζογλου - Θάνος Ζήκας Θα διαβαστούν κείμενα απο τον Ερωτόκριτο απο Στρατο Τζώρτζογλου και Σοφια Μαριολα Μαντινάδες απο την Βάνα Μπαρμπα - Νυφικό by Vlasis holevas - Γαμπριάτικο κουστούμι by Nikos apostolopouloss - DJ by christina giannopoulou - Hairdressing by nassos katsiadramis - Make up by karathanasi dimitra - bachelor gifts by weddingbox.gr & xaritomeni.miss.note - Προσκλητήρια γαμου - by carouzel events - Στολισμός εκκλησίας και γλεντιού by moments @neleftheriadou Transfer and cruises by Cretan Luxury services and Τζατζανης Νικος - Φανη Κατσουλάκη Οι πρωτες Ευχές για τον γάμο μου ,απο την «Γυναίκα χωρίς όνομα»!!! Συγκίνηση και γέλιο χαράς! Το ξέρω ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα έρθετε και μας συγκίνησε πολυ οι ευχες σας στο βιντεάκι που μας στείλατε! Σας ευχαριστω όλους παιδιά ! Είστε οικογένεια μου! Θα ειναι σαν να είστε εδώ μαζί μας ,στον γάμο μας,στον Σταύρο Ακρωτηρίου ! Θα σας αφιερώσω το συρτάκι που θα χορέψω μαζί με την Σοφια ,εκεί που χόρεψε ο Αλεξης Ζορμπας!!! Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ παιδιά !!! @sofiamariola @gynaika.xwris.onoma @gynaika.xwris.onoma @gynaika_xoris_onoma @gynaika_xoris_onoma_fans @gynaika_xvris_onoma_ @gynaika_xwris_onoma_ @gynaika_xwris_onoma_fanpage @gynaika_xwris_onoma_official @gynaikaxorisonoma @gynaikaxorisonoma1 @gynaikaxorisonoma_ @gynaikaxorisonomaofficial @gynaikaxwrisonoma__fp @gunaika.xwris.onoma.official @gunaika_xwris_onoma_official @gunaika_xwris_onoma @dora_makrygianni @dora_makrigianni_fp @thanasispatriarcheas @tamillakulievaofficial @stratos_sofiafanclub @sofiamariola @bageorgeilias

A post shared by Stratos Tzortzoglou (@stratos_tzortzoglou) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης