Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του πιλότου της Φόρμουλα 1 στη «μεγάλη οθόνη»

Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του πιλότου της Φόρμουλα 1 στη «μεγάλη οθόνη»

Η σύζυγός του Μίκαελ Σουμάχερ σπάει τη σιωπή της - Μιλά για τον σύζυγό της στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στον κινηματογράφο 

mic12
Στις πέντε Δεκεμβρίου αναμένεται να προβληθεί στη «μεγάλη οθόνη» ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πιλότου της «Φόρμουλα Ένα», Μίκαελ Σουμάχερ.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας ενώ στο προσεχές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί για πρώτη φορά το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

To ντοκιμαντέρ, που βρίσκεται στο στάδιο του post-production, θα παρουσιαστεί στην αγορά του Φεστιβάλ των Καννών για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Αφηγείται την ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του.



Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Focus», στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν συνεντεύξεις του πατέρα του Σουμάχερ, Ρολφ, της συζύγου του Κορίνας, των παιδιών του και πολλών εκ των ανθρώπων που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα του.

Την κινηματογραφική επιμέλεια θα έχουν οι βραβευμένοι Γερμανοί Μίχαελ Βεχ και Χανς Μπρουνό Καμερτόνς, οι οποίοι έχουν ήδη συνεργαστεί σε ανάλογο ντοκιμαντέρ για τον πρώην αστέρα του τένις, Μπορίς Μπέκερ.

Το ντοκιμαντέρ θα κληθεί επίσης να ρίξει φως στα παιδικά χρόνια του Σουμάχερ δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη και πατέρα Σουμάχερ.

Από την πλευρά της, η Σαμπίνε Κεμ, υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις τις οικογένειας, επιβεβαίωσε την συναίνεση της οικογένειας για την προβολή του ντοκιμαντέρ και δήλωσε πως «είμαστε ευτυχείς ότι αυτή η ταινία θα είναι στα χέρια φιλόδοξων και ευαίσθητων επαγγελματιών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης