Beverly Hills 90210: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου κύκλου!

Beverly Hills 90210: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου κύκλου!

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς ποζάρουν και πάλι μαζί

beverly_hills
Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς νεανικές σειρές στα 90's. Το πρώτο επεισόδιο του «Beverly Hills 90210» προβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1990 από το αμερικανικό κανάλι Fox. Στη χώρα μας, προβλήθηκε από το Mega, στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και θεωρείται η σειρά, με την οποία μεγάλωσαν οι σημερινοί σαραντάρηδες.

Σε αντίθεση με τη σειρά «90210» που προβλήθηκε στο «The CW» από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες. Οι ηθοποιοί της σειράς «Βeverly Hills, 90210» έγιναν πολύ σύντομα είδωλα της νεολαίας και η εμφάνισή τους οπουδήποτε προκαλούσε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στα πλήθη.



Πρόσφατα, συναντήθηκαν στο στούντιο για το reboot της σειράς και το ανακοίνωσαν με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η Γκαμπριέλ Καρτέρις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε πρόσφατα από οξύ εγκεφαλικό, όλοι οι αρχικοί πρωταγωνιστές ποζάρουν χαμογελαστοί στη φωτογραφία. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι με επίσημο τίτλο «BH90210».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working hard! Can’t wait to show you what we’ve been up to!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης