Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ουρλιάζει στον οδηγό του: «Δεν είσαι εδώ που μας άφησες»!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ουρλιάζει στον οδηγό του: «Δεν είσαι εδώ που μας άφησες»!

Ο διάσημος ηθοποιός έπαθε υστερία μπροστά στους δημοσιογράφους, όταν βγαίνοντας από το δικαστήριο για το διαζύγιό του δεν βρήκε το αυτοκίνητό του να τον περιμένει

robert-court-ena
«Υστερία» έπαθε έξω από τα δικστήρια της Νέας Υόρκης ο ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, όταν δεν βρήκε το αυτοκίνητό του να τον περιμένει εκεί που ήθελε.

Μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, ο ντε Νίρο ούρλιαζε στο τηλέφωνο στον οδηγό του: «Δεν είσαι μπροστά! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες»!

Ο... άμοιρος οδηγός κάτι φαίνεται πως απαντούσε, καθώς ο ντε Νίρο συνέχιζε ακόμα πιο υστερικά: «Στην Γουόρθ στριτ! Τότε θα έβλεπες όλους τους δημοσιογράφους εδώ πέρα! Δεν είσαι εκεί που μας άφησες»!

Ο δικηγόρος του που ήταν μαζί του επιχείρησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του: «Ας πάμε πίσω στο κτήριο», αλλά ο ντε Νίρο συνέχιζε: «Αυτό είναι γελοίο»!

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρισκόταν στο δικαστήριο εξαιτίας του διαζυγίου του από την εν διαστάσει σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ και μάλιστα την ημέρα εκείνη συζητούσαν την επιμέλεια της επτάχρονης κόρης τους.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο : Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έπαθε υστερία και την "πλήρωσε" ο οδηγός του!
Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έπαθε υστερία και την "πλήρωσε" ο οδηγός του!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης