«Lemonade»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Beyonce

«Lemonade»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Beyonce

H ποπ σταρ «ξαναχτυπά» με το 6ο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου

«Lemonade»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Beyonce
Λίγες ημέρες πριν είχε κυκλοφορήσει ένα αινιγματικό trailer με τίτλο «Lemonade» και πρωταγωνίστρια την Beyonce. Πολλοί μιλούσαν για μία νέα ταινία ή ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της 34χρονης ποπ σταρ. Ωστόσο έκαναν λάθος, γιατί το «Lemonade» είναι το έκτο άλμπουμ της Beyonce, που κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου και είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην υπηρεσία Tidal.



Οι στίχοι των νέων τραγουδιών της ποπ σταρ, θίγουν θέματα όμως η απιστία, ο φεμινισμός και η φυλετική ανισότητα. Στα videos που συνοδεύουν τα κομμάτια, εμφανίζονται πρόσωπα της οικογένειας της Beyonce και του Jay Z, όπως η κόρη τους, Blue Ivy και η γιαγιά του Αμερικανού ράπερ, Hattie White.

Κλείσιμο


Σε μία από τις σκηνές, η Hattie White φαίνεται να γιορτάζει τα 90ά της γενέθλια. Μάλιστα, το νέο άλμπουμ της Beyonce, αντλεί έμπνευση από την ομιλία που της 90χρονης γυναίκας, την ημέρα των γενεθλίων της. «Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, αλλά πάντα έβρισκα τη δύναμη να συνεχίσω. Η ζωή μπορεί να μου προσέφερε λεμόνια, αλλά εγώ τα έκανα λεμονάδα», είπε η γιαγιά του Αμερικανού ράπερ στα γενέθλιά της.



Όσο για την πιο δυνατή σκηνή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου; Η ποπ σταρ, φορώντας μία κίτρινη τουαλέτα φαίνεται να ανοίγει μία πόρτα και μαζί της να βγαίνει με δύναμη το νερό.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης