Ουίλιαμ: Η Κέιτ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι

Ουίλιαμ: Η Κέιτ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι

Χαμός στη Βρετανία για το χρόνο που επέλεξε το παλάτι να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα, δηλαδή μια μέρα μετά αφότου το «ΝΑΙ» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας πήρε προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις - Πώς αλλάζει τώρα η διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου

Ουίλιαμ: Η Κέιτ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι
Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού πως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση στο Όξοφορντ και μίλησε στους δημοσιογράφους για το γεγονός. «Προφανώς και είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι υπέροχα νέα» είπε. 

Η εγκυμονούσα Κέιτ μάλιστα επρόκειτο να παραυρεθεί στην εκδήλωση μαζί του, αλλά οι ναυτίες της δεν της επέτρεψαν να σηκωθεί από το κρεβάτι, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την πρώτη της εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Γεώργιο. 

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν με σχόλια αμέσως μετά την ανακοίνωση, τα περισσότερα από τα οποία ήταν σε κλίμα συγχαρητηρίων και ευχών, εν τούτοις δεν έλειψαν και οι... σκεπτικιστές. Σε πολλούς λοιπόν, φάνηκε κάπως ύποπτος ο χρόνος που επέλεξε το παλάτι να κάνει την επίσημη ανακοίνωση, μία μόλις μέρα μετά την πρώτη δημοσκόπηση που δίνει μπροστά το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας. 

Η επίσημη εκδοχή λέει πως ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν σήμερα λόγω ακριβώς του γεγονότος πως δεν μπόρεσε να παραστεί στο Όξφορντ, αλλά οι... συνομωσιολόγοι επιμένουν: «Ήθελαν απλά να συγκινήσουν τους Σκωτσέζους θαυμαστές του μικρούλη Τζωρτζ και να τονίσουν πως σε λίγο θα έχουν ακόμα ένα χαριστωμένο "βασιλικό μωρό" να ποζάρει στις κάμερες με τον επόμενο βασιλιά και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου»! 

Watch more news videos | Latest world news


Εν τω μεταξύ, το νέο μωρό αλλάζει και τη σειρά διαδοχής στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι «πέφτει» τώρα στην πέμπτη θέση, όπως φαίνεται στο γράφημα του CNN: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης