Σε καουμπόη και Ινδιάνα μεταμφιέστηκαν αντίστοιχα ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού, σε εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που διατελεί πρόεδρος του συλλόγου ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ένα στο οποίο εκείνος απαθανατίζεται ως καουμπόης στο πλευρό της συζύγου του, η οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο τους.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.