Λίγο πριν από τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, εξήγησε ότι νιώθει σαν να έχει περάσει ελάχιστος χρόνος από την ημέρα που ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή.
Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που προβλήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, τόνισε ότι η απώλεια του αδερφού του, τον ωρίμασε απότομα. Δεδομένου ότι φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του σημείωσε πως: «Είναι σαν να πέθανε χθες.Τον πρώτο καιρό δεν αντέχαμε να ακούμε τα τραγούδια του. Τώρα, όσο περνάει ο καιρός, τον ζητάς παραπάνω. Θέλεις να τον βλέπεις σε βίντεο και φωτογραφίες. Γίνεται ανάποδα. Όταν χάνεις στα 14 τον αδερφό σου, η γραμμή μεταξύ παιδιού και εφηβείας χάνεται. Σίγουρα μεγαλώνεις απότομα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dg616psvkmsp)
Όσο για την κυκλοφορία του κομματιού «Δώσ’ μου λίγο οξυγόνο», σε στίχους και μουσική του Παντελή Παντελίδη, ο Κωνσταντίνος περιέγραψε τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται είναι η συγκίνηση και η δεύτερη η περηφάνια. Έπρεπε να μεγαλώσω, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να πάρω την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να ερμηνεύσω κομμάτια του Παντελή».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.