Σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλο προχώρησε η κόρη του, Μαρία, τιμώντας τον τις γιορτινές ημέρες της Πρωτοχρονιάς.
Η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς υποδέχτηκε τη νέα χρονιά μέσα από ένα story, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο αναλυτικά, η Μαρία Βοσκοπούλου ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται πως συμμετείχε σε βραδιά καραόκε, καθώς στην τηλεόραση του σπιτιού όπου βρέθηκε, έπαιζε το κομμάτι του Τόλη Βοσκόπουλου «Οι αναμνήσεις».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.