Το κομμάτι της προσωπικής του ζωής σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης, εξηγώντας ότι δεν προτίθεται να υιοθετήσει έναν μοναχικό τρόπο ζωής, σε κάθε περίπτωση όμως, ξεκαθάρισε ότι έχει σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο «Happy Day» μίλησε για τα ερωτικά του. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είναι, ούτε σκοπεύει να γίνει «ερημίτης».
Όσο για τον λόγο που προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα «φώτα» της δημοσιότητας, δήλωσε: «Ερημίτης δεν είμαι, ούτε θα γίνω, αλλά έχω επιλέξει οτιδήποτε πλέον προσωπικό να μένει στον βαθμό που μπορώ προσωπικό. Το προστατεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο καλό για μένα, έχω και μεγάλα παιδιά. Δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ξανά. Οριακά είμαι σίγουρος γι’ αυτό».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.