Στην πασαρέλα περπάτησε η Μαρία Μάρκουστο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας 2025. Η «Γυναίκα με τα Μαύρα», όπως έγινε γνωστή από το τηλεπαιχνίδι «The Chase», πήρε μέρος στην επίδειξη για το brand της Μαίρης Μπουρλιάσκου.
Η Εβδομάδα Μόδας φέτος πραγματοποιείται από τις 11 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου στον ιστορικό χώρο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου.
Η Μαρία Μάρκου ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας μία στενή, ολόσωμη μαύρη φόρμα και ένα μακρύ μαύρο μπουφάν με μεγάλο γιακά. Το λουκ της ολοκλήρωναν ψηλές μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη