Τη μέθοδο που ακολουθεί για να μάθει τα λόγια της για έναν ρόλο περιέγραψε η Κίρα Νάιτλι. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός που στην παιδική της ηλικία διαγνώστηκε με δυσλεξία ήταν καλεσμένη στο «The Graham Norton Show» και εξήγησε ότι οι εικόνες είναι το κλειδί για να αποστηθίσει ένα σενάριο.
«Σχεδιάζω πολύ, έχω δυσλεξία, οπότε μαθαίνω τα λόγια μου ακούγοντάς τα και, όσο ακούω, σχεδιάζω. Όσο πιο λεπτομερές είναι το σχέδιο, τόσο καλύτερα “μπαίνουν” οι ατάκες στο κεφάλι μου», σημείωσε η 40χρονη σταρ.
Η Νάιτλι μοιράστηκε επίσης ότι η αγάπη της για το σχέδιο την ενέπνευσε να γράψει ένα νέο παιδικό βιβλίο αφιερωμένο στις κόρες της, τη δεκάχρονη Έντι και την πεντάχρονη Ντελάιλα, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Τζέιμς Ράιτον.
Keira Knightley shares rare insight into her battle with dyslexia and how the learning difficulty affects her movie career https://t.co/eq4KwibHIV
«Στη μεγαλύτερη κόρη μου δεν άρεσε καθόλου ο ύπνος, οπότε κάθε βράδυ για μήνες της ζωγράφιζα μια εικόνα για να ξυπνά και να τη βλέπει. Μετά άρχισε να ζητά συγκεκριμένα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πουλιού που θα μπορούσε να πάρει το μωρό μακριά. Σκέφτηκα ότι καλύτερα να γράψω ένα βιβλίο για να μπορέσω να πάρω το μωρό πίσω», σημείωσε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κίρα αποκάλυψε επίσης ότι τα παιδιά της δεν θέλουν να τη δουν στην ταινία «Καν'το όπως ο Μπέκαμ», παρότι αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Όπως είπε: «Συνεχίζω να προσπαθώ να πείσω τις δικές μου κόρες να το δουν, αλλά είναι κάπως: “Εντάξει είσαι, θα δούμε το Euro αντί γι’ αυτό!”».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.