Τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να διατηρείται λαμπερή αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου, αναφέροντας ότι τη βοηθούν η θετική σκέψη, η αποχή από την κριτική και η σωστή ενυδάτωση.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, αναφερόμενη στα μυστικά της ομορφιάς της, αλλά και στον απολογισμό που κάνει για τη μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική.
«Δεν κρίνω, πίνω πολύ νερό και κάνω καλές σκέψεις» απάντησε η Κατερίνα Διδασκάλου σε ερώτηση για το πώς διατηρείται λαμπερή και νωρίτερα σχολίασε, πως ως γυναίκα που εργάζεται στον χώρο της σόουμπιζ, θεωρεί πολύ σημαντικό να μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει σε μία ώριμη ηλικία το ίδιο καλά όπως στο παρελθόν: «Αν έκανα έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας μου αυτό που θα έλεγα είναι ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Και ως γυναίκα στη σόουμπιζ είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζεις σε μια ώριμη ηλικία να δουλεύεις το ίδιο καλά ή περισσότερο ακόμα καλά. Αυτό είναι μεγάλη ευτυχία».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη