Η Κατερίνα Διδασκάλουανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα με μία ανάρτηση στα social media.
Η δημοφιλής ηθοποιός μεταμορφώθηκε στη Μελίνα Μερκούρη και ετοιμάζεται να την υποδυθεί για τις ανάγκες μίας νέας ταινίας.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Διδασκάλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, ντυμένη Μελίνα Μερκούρη και ανακοίνωσε στο κοινό της τον νέο της ρόλο.
Στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται να φορά μία ξανθιά περούκα και ένα κόκκινο φόρεμα.
Στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευσή της, έγραψε: «30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.