Φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοντέλο έδειξε την Κυριακή 7 Ιουνίου στους ακολούθους της, πώς περνάει τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε με ένα μαγιό σε μαύρο χρώμα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο πόζαρε ξαπλωμένη με ένα λευκό. Σε μία ακόμη εικόνα, η Δούκισσα Νομικού κοιτούσε τον φακό, επιλέγοντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.