Το όνομα του καλεσμένου της αδυνατούσε να θυμηθεί η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Παρέα» της κυπριακής τηλεόρασης. Αφού η Χριστιάνα Αρτεμίου τον υποδέχτηκε στο πλατό, τον αποκάλεσε Λάκη, Λάμπη και Σάκη, όχι όμως Μπάμπη, όπως ήταν το όνομά του. Εκείνος με τη σειρά του τη διόρθωνε κάθε φορά και τελικά έβαλαν τα γέλια με την αστεία στιγμή που σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.
«Κύριε Λάκη μου», είπε η Χριστιάνα Αρτεμίου, καλωσορίζοντας τον καλεσμένο της με εκείνον να τη διορθώνει λέγοντας: «Ε, Μπάμπης». «Α, συγγνώμη. Κύριε Λάμπη Βαφειάδη μου», ανέφερε στη συνέχεια με τον καλεσμένο της να τη διορθώνει και πάλι.
«Σωστά κύριε Σάκη μου;». «Μπάμπης Βαφειάδης θα το θυμάμαι. Παιδιά δυσκολεύομαι λίγο. Θα μου μείνει», σχολίασε στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού εκείνος για μια ακόμη φορά της επισήμανε πώς τον λένε.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι