Η ηθοποιός, την Κυριακή 26 Ιουλίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου ο τραγουδιστής κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου και έκανε βόλτα στην παραλία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντζελα Γκερέκου έγραψε:«26 Ιουλίου… Τόλη μου, σαν σήμερα γεννήθηκες και ο κόσμος γέμισε αγάπη, φως και μουσική. Όπως ήταν κ η αγκαλιά σου».
Η Μαρία Βοσκοπούλου αναδημοσίευσε με τη σειρά της το βίντεο στα stories της στο προφίλ της και σημείωσε: «Σήμερα θα σβήναμε όλοι μαζί την τούρτα σου και θα κάναμε αγκαλιές. Εύχομαι να είσαι κάπου όμορφα, φωτεινά. Ίσως να μας βλέπεις και ίσως να είσαι χαρούμενος. Σ' αγαπώ».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.