Αποστάσεις κρατά η Ζόζεφιναπό τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει για τη φωνή της στα social media, δηλώνοντας πως επικρίσεις, όπως το ότι «είναι άφωνη», την αφήνουν αδιάφορη.
Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι θεωρεί πιο ουσιαστική τη δια ζώσης επαφή με τους θαυμαστές της και έτσι παρά το γεγονός, που διαβάζει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά ή κακόβουλα σχόλια. Σε συνέντευξη που έδωσε η Ζόζεφιν στο «Daily Kous Kous» με απόσπασμα να προβάλλεται την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο «Καλοκαιρινό Ραντεβού» ανέφερε: «Διαβάζω τα σκληρά σχόλια, αλλά κάπως έχω βάλει έναν τοίχο. Υπάρχουν σχόλια που λένε "είσαι άφωνη", "δεν κάνεις". Δεν θέλω να επικεντρώνομαι τόσο στα social media, κοιτάω πιο πολύ τον κόσμο που συναντάω στον δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζόζεφιν μίλησε για τον έρωτα: «Ερωτεύομαι με πάθος, πέφτω με τα μούτρα. Κάποιος μου έλεγε ότι ο έρωτας είναι μια πόρτα που βάζεις το κλειδί και ανοίγεις κι αν θέλεις την ξανακλείνεις. Δεν το πιστεύω αυτό, άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ρομπότ».
Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης, ότι το μοναδικό ριάλιτι στο οποίο θα μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή, είναι το Survivor.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.