Μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι γονείς την αστείρευτη ενέργεια που τον χαρακτήριζε, έκανε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Ο ηθοποιός αποκάλεσε τον εαυτό του ως ένα υπερκινητικό παιδί που δεν σταματούσε να τρέχει και να χτυπά, με αποτέλεσμα να έχει ράμματα σε πολλά μέρη του σώματός του.
Το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία. Όπως είπε, ήταν ένα ατρόμητο παιδί, κάτι που ωστόσο δεν προκαλούσε ανησυχία στην οικογένειά του. Ο ηθοποιός πρόσθεσε, πως παρατηρεί αλλαγές στην ανατροφή των παιδιών σήμερα, καθώς εκείνος είχε την τύχη να μεγαλώσει με πολλές ελευθερίες.
Για το πώς ήταν σαν παιδί, αλλά και για τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης δήλωσε: «Με χαρακτήριζαν άτακτο παιδί οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω παντού ράμματα, γιατί ήμουν υπερκινητικό παιδί. Έχω χαλαρώσει αρκετά. Μου άρεσε να παίζω, να τρέχω και να πηδάω από ύψη. Οι γονείς μου ήταν πολύ ψύχραιμοι. Εγώ ήμουν το πρώτο παιδί, έχω και έναν αδερφό. Οι γονείς της γενιάς μου ήταν ψύχραιμοι».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.