Ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στην ταινία «Υπάρχω» και στον Χρήστο Μάστορα που υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη.
Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι βλέποντάς την έκλαψε, τονίζοντας πως ο Χρήστος Μάστορας είναι πολυτάλαντος. Υποστήριξε μάλιστα πως σε κάποια σημείο της ταινίας η φωνή του δεν ξεχωρίζει από εκείνη του σπουδαίου τραγουδιστή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d68s6wyclse9)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Η ταινία είναι συγκλονιστική ταινία. Εγώ που την ξέρω την ταινία και την διάβασα δέκα φορές, την έβλεπα και μου έτρεχαν τα δάκρυα. Ο Χρήστος είναι καταπληκτικός, πολυτάλαντος, είναι ένα παιδί που λάμπει και τα έχει όλα. Κάποια στιγμή δεν ξεχωρίσει τη φωνή του από του Στέλιου Καζαντζίδη. Είναι δική του η φωνή σε όλα τα τραγούδια. Ακόμα και υποκριτικά είναι καταπληκτικό το παιδί».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν με αυτή την ταινία δεν γίνει χαμός στην Ελλάδα, πραγματικά η Ελλάδα έχει πρόβλημα μνήμης αλλά και θέασης. Θα έχουμε περάσει σε μια άλλη διάσταση».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας