Ηλίας Βαλάσης: Τη μέρα που βρεθήκαμε ερωτικά με τη γυναίκα μου για τρίτο παιδί, έφυγε η μητέρα μου

Ηλίας Βαλάσης: Τη μέρα που βρεθήκαμε ερωτικά με τη γυναίκα μου για τρίτο παιδί, έφυγε η μητέρα μου

«Μετά από δύο μήνες μου είπε ότι είναι έγκυος και η πρώτη μου σκέψη ήταν "έφυγε η μία και ήρθε η άλλη"» περιέγραψε ο ηθοποιός

ilias_valasis903
Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για τον ερχομό του τρίτου παιδιού του, αλλά και την απώλεια της μητέρας του, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε με τη σύζυγό του να αποκτήσουν κι άλλο παιδί, περιγράφοντας πως την ίδια περίοδο, ήταν οι τελευταίες εν ζωή στιγμές της μητέρας του.

«Είναι μια φοβερή ιστορία αυτή. Επειδή είχα τη μητέρα μου στο σπίτι με την κακιά αρρώστια, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Με την γυναίκα μου θέλαμε να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν είχαμε όμως σχέσεις. Καμία. Γιατί ήταν η μητέρα στο σπίτι, πολύ άρρωστη και συνέβαιναν όλα αυτά που, όλοι αυτοί που το περνάνε αυτό, τα ξέρουν» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czq4ltcjvj0x)

Στην πορεία, ο Ηλίας Βαλάσης πρόσθεσε ότι: «Φεύγοντας η μητέρα μου στη Λήμνο, γιατί κάποια στιγμή ήρθε το τέλος και μου είπαν “στείλε την να πάει στο νησί της για να φύγει εκεί”, μετά από έναν μήνα βρεθήκαμε ξανά με τη γυναίκα μου. Ψάχναμε πολύ να κάνουμε ένα ακόμη παιδί και κάπως, όταν ηρέμησαν τα πράγματα μετά από έναν μήνα, ηρέμησαν και οι ψυχές μας και συνέβη. Το ίδιο απόγευμα με παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός από την Λήμνο και μου λέει “Ηλία, η μητέρα σου έφυγε” και η πρώτη μου σκέψη ήταν "έφυγε η μία και ήρθε η άλλη". Αυτό σκέφτηκα, το φοβερό πράγμα».

Τέλος, ο Ηλίας Βαλάσης περιέγραψε: «Μετά με την ταφή της μητέρας μου και πολλά πράγματα που συνέβησαν, δεν ξαναβρεθήκαμε με την γυναίκα μου για πάνω από δυο μήνες. Μια μέρα λοιπόν έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει "Ηλία, είμαι έγκυος"».


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερα τα Όσκαρ για το Poor Things του Λάνθιμου, σάρωσε με επτά το Oppenheimer - Δείτε βίντεο

Η στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης σε κάβα στην Καλλιθέα - Δείτε βίντεο

Νέο θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: Πρακτορεία αποσύρουν ως «πειραγμένη» την πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης