Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για τα ριάλιτι και εξήγησε πως στην Ελλάδα όσοι συμμετέχουν σε αυτά, στιγματίζονται.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, ανέφερε για τη συμμετοχή του στο Survivor: «Για μένα ήταν ένα στοίχημα να το αποτινάξω από πάνω μου. Καλώς ή κακώς, ήταν μια σελίδα της ζωής μου, δεν τη διώχνω από πάνω μου, αλλά είναι στίγμα σε αυτόν τον χώρο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Λένε "αυτός είναι δευτεροτριτοτέταρτος". Προσπάθησα με πολλή δουλειά. Στην αρχή με θύμωνε πολύ, αλλά αποδείχτηκε ότι είναι καλό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5rsv6uyq68h)
Σημείωσε επίσης, ότι αν οι χαρακτήρες που έμπαιναν στα ριάλιτι ήταν αληθινοί και όχι από το Instagram, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
«Μου αρέσει πάρα πολύ το ριάλιτι. Όχι με τον τρόπο που υπάρχει πια. Αν έβαζες πραγματικούς χαρακτήρες και όχι ινσταγραμικούς, αληθινούς ανθρώπους και το έκανες πολύ ωραία δομημένα θα έβλεπες μια μαγεία της κοινωνίας μας και αυτό δραματουργικά από μόνο του θα ήταν μια τραγωδία ή μια τεράστια κωμωδία όπως ήταν το πρώτο το δικό μας. Στη δυσκολία βγάζω άλλον εαυτό, δεν είμαι τόσο καλό παιδί. Φαντάσου να είσαι και 50 μέρες πεινασμένος», σημείωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν είμαι εναντίον του ριάλιτι, αλλά στην Ελλάδα στιγματίζεσαι. Στο θέατρο με κοίταζαν σαν "τράγο". Οι καλοί ηθοποιοί χαίρονται να παίζουν».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;