Ο Ηλίας Βαλάσης περιέγραψε τη σχέση του με την πίστη και το δέσιμο που αισθάνεται με τον Χριστό, ο οποίος όπως είπε «ήρθε και του μίλησε».
Ανάμεσα σε όσα σχολίασε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, άρχισε να μιλάει για την προβληματική συμπεριφορά που είχε απέναντι στο γυναικείο φύλο.
Στη διάρκεια της ίδιας συζήτησης, ρωτήθηκε αν έχει εξαρτήσεις και σε αυτό, ο Ηλίας Βαλάσης απάντησε ότι: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Ήμουν πολύ μικρός για να έχω κάποιο ψυχολογικό. Ήταν κάτι πολύ αληθινό, κάτι σαν όραμα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2wauqyx6gmh)
«Πίστεψέ με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου» πρόσθεσε γελώντας, στον παρουσιαστή. «Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: τώρα τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά… κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει» ανέφερε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.