Η Μαρίνα Σπανού μίλησε για τη σχέση με τους γονείς της και τις συμβουλές που λαμβάνει από τον πατέρα της, για την καλλιτεχνική της πορεία.
Η τραγουδίστρια, ήταν καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά αιφνιδίασε την Τζένη Μελιτά, όταν της είπε ότι δεν έχει δει ποτέ τη σειρά, «Άκρως Οικογενειακόν» μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός. «Δεν το έχω δει, δεν έχει τύχει. Εγώ τα μεσημέρια έτρωγα το φαγητό μου και διάβαζα τα μαθήματά μου» απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση της παρουσιάστριας, που της επισήμανε ότι η σειρά παίζεται ακόμα και σήμερα, σε επαναλήψεις.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z2a63pu0yp)
Όσο για τους γονείς της, η τραγουδίστρια είπε: «Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάνε ή μην κάνεις αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου».
Ειδικότερα, για τη συνεργασία με τον πατέρα της, η Μαρίνα Σπανού σχολίασε: «Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους