Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε μαζί με τον αδερφό της, Γιάννη, στον φακό, για μία selfie.
Η παρουσιάστρια περνάει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού οικογενειακά στη Χαλκιδική και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τον Γιάννη Χρηστίδη στο Instagram, την Τρίτη 20 Αυγούστου.
Τα αδέρφια χαμογελούν στην κάμερα του κινητού, όσο έχουν αγκαλιά δύο παιδιά, των οποίων τα πρόσωπα δεν εμφανίζουν. «Λίγο καλοκαίρι ακόμα μωρέ αδερφάκι μου» γράφει στη δημοσίευσή της, η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή