Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε μαζί με τον αδερφό της, Γιάννη, στον φακό, για μία selfie.
Η παρουσιάστρια περνάει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού οικογενειακά στη Χαλκιδική και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τον Γιάννη Χρηστίδη στο Instagram, την Τρίτη 20 Αυγούστου.
Τα αδέρφια χαμογελούν στην κάμερα του κινητού, όσο έχουν αγκαλιά δύο παιδιά, των οποίων τα πρόσωπα δεν εμφανίζουν. «Λίγο καλοκαίρι ακόμα μωρέ αδερφάκι μου» γράφει στη δημοσίευσή της, η Σίσσυ Χρηστίδου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.