H Σίσσυ Χρηστίδουέκανε μια ανάρτηση σχετικά με τη σχέση γονιών και παιδιών στα social media.
Με αφορμή το περιστατικό με τον Στέφανο Τσιτσιπάκαι τον πατέρα του, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν σχολιάσει τη συμπεριφορά του τενίστα.
Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον διώξει από τον αγωνιστικό χώρο.
Μετά το συμβάν και αφού τον απομάκρυνε από τη θέση του προπονητή του, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram αναφορικά με τη γονεϊκότητα.
Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε κάτι που έγραψε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη. Σε αυτό αναφέρει: «Ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να είναι μόνο μπαμπάς και μαμά. Ούτε προπονητής, ούτε μάνατζερ, ούτε αφεντικό. Αλλιώς μετατρέπεται το παιδί σε επαγγελματικό πρότζεκτ και επένδυση».
Στη συνέχεια, γράφει: «Μαθαίνει ότι πρέπει να πολεμάει για να το αγαπούν. Μονάχα που η γονεϊκή αγάπη δεν είναι μετάλλιο να κυνηγάς, είναι καταφύγιο και αγκαλιά χωρίς προϋποθέσεις. Αν δεν μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δεν σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.