Στην Ελλάδα βρίσκεται η μητέρα της Καλομοίρας. Η τραγουδίστρια το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην ποζάρει αγκαλιά με τη μαμά της, με τις δύο γυναίκες να χαμογελούν στην κάμερα.
Συνοδεύοντας την ανάρτηση, η Καλομοίρα έγραψε: «Η βασίλισσά μου, η όμορφη μητέρα μου. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη μου για σένα και όλα όσα κάνεις».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV