Η Καλομοίρα μίλησε για τον σύζυγό της, το στοιχείο που την ενοχλεί σε αυτόν, αλλά και τις επισκέψεις που κάνουν στην Ελλάδα.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη: «Ο πιο συχνός λόγος που γκρινιάζω στον Γιώργο είναι επειδή είναι πολύ ειλικρινής, δεν τα μαλακώνει, τα λέει κάθετα. Κι εγώ είμαι "Παναγία μου, δεν μπορείς να το πεις με πιο ωραίο τρόπο;". Δεν είναι τι λες, είναι πώς το λες».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d22w31l3bqll)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γιορτάζουμε τις επετείους, δεν κάνω ούτε γενέθλια, γιατί είμαι ντροπαλή. Προτιμώ να πάω στα πιο ωραία εστιατόρια για φαγητό, με ωραίο κρασί».
Τέλος, αποκάλυψε τα φαγητά που απολαμβάνει πρώτα, όταν έρχεται στην Ελλάδα. «Μόλις ήρθα, έφαγα πατάτες, σουβλάκι και μπέργκερ. Το θέμα είναι να τρώμε υγιεινά, δεν χρειάζεται οι γυναίκες να τρελαίνονται. Όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα, τρώμε σουβλάκι και κεμπάμπ, γιατί μας λείπει», είπε κλείνοντας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.