Η Νόρα Βαλσάμη βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να κάνει επέμβαση στη μέση.
«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα στη μέση της ξεκίνησε πριν από χρόνια, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορεί πολλές φορές να σταθεί στα πόδια της.
Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η Νόρα Βαλσάμη σχολίασε: «Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς