Νόρα Βαλσάμη: Σε κακή οικονομική κατάσταση η ηθοποιός - Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη

Νόρα Βαλσάμη: Σε κακή οικονομική κατάσταση η ηθοποιός - Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη

Αν και σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό, η ηθοποιός τα βγάζει δύσκολα πέρα - «Δεν μου φτάνουν ούτε για νερό» είπε - Δείτε βίντεο

nora_valsami
Η Νόρα Βαλσάμη κατάφερε χάρη στη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, να σώσει το σπίτι της από πλειστηριασμό.

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε και η ίδια στην εκπομπή «Πρωινό» τα βγάζει δύσκολα πέρα, με το μηνιαίο εισόδημά της να ανέρχεται στα 500 ευρώ. Η ηθοποιός αποκάλυψε με ένταση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι η σύνταξη που παίρνει, δεν φτάνει ούτε για να αγοράσει νερό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbibz2bq4yh)

Για το σπίτι της στη Ραφήνα, που κατάφερε να κρατήσει μετά τη βοήθεια που δέχτηκε, η Νόρα Βαλσάμη είπε: «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Όσο για την οικονομική της κατάσταση, η ηθοποιός είπε φορτισμένη: «Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή».

«Χρωστάω 18.000 ευρώ, θα μου πάρουν το σπίτι» έλεγε
Πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για το σπίτι της,  δηλώνοντας ότι χρωστούσε 18.000 ευρώ και κινδύνευε να το χάσει. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι: «Δεν λύθηκε το θέμα. Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν, κι εώ "πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου". Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν, γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ. Αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;».

Στην ίδια συνέντευξη, η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τον πόνο που της έχει προκαλέσει η απώλεια του συζύγου της. «Είναι τραγική η κατάστασή μου, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει κι ούτε πιστεύω πως θα μπορέσω να το ξεπεράσω. Ειδικά τώρα, που έρχονται οι γιορτές, έχω τα χάλια μου. Είμαι σε κακό χάλι, αλλά προσπαθώ για το παιδί μου όσο γίνεται να είμαι πιο αλέγκρα, πιο δυνατή και να μην έχω τόση στενοχώρια. Κάνω προσπάθειες να είμαι καλά, όπως κι ο γιος μου που γράφει ηλεκτρονική μουσική» είχε αναφέρει η ηθοποιός.





Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θα το πάρει τζαμπέ, θα το πληρώσει»: Οι διάλογοι που έκαψαν τους υπαλλήλους με τα γρηγορόσημα στο Κιλκίς


Η οικογένεια είναι ιδιωτική, λέει για τα εξαφανισμένα παιδιά ο 46χρονος παλαιοχριστιανός - Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία


Με κυψέλες έξω από τη Βουλή, φορτηγά και καπνιστήρια οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης