Η ηθοποιός τελευταία, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα social media, από την έκπληξη που του είχε κάνει το 2019 πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων.
Την ημέρα των γενεθλίων του, η οποία είχε πέσει την ίδια μέρα με τη συναυλία του, η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή, φέρνοντάς του μια εντυπωσιακή τούρτα.
Η Ελένη Ράντου ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Να τον χαιρόμαστε».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»