Η ηθοποιός τελευταία, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στα social media, από την έκπληξη που του είχε κάνει το 2019 πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων.
Την ημέρα των γενεθλίων του, η οποία είχε πέσει την ίδια μέρα με τη συναυλία του, η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή, φέρνοντάς του μια εντυπωσιακή τούρτα.
Η Ελένη Ράντου ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Να τον χαιρόμαστε».
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.