Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο του 2008 με τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου
«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα» ακούγεται να λέει στη γιατρό που την εξετάζει
Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο από τα πρώτα συμπτώματα που παρατήρησε η Σελίν Ντιόν από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, το 2008, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή, ήρθε στη δημοσιότητα.
«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η 40χρονη τότε Ντιόν στη γιατρό που την εξετάζει.
«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα, σε προειδοποιώ» προσθέτει με αγωνία η διάσημη τραγουδίστρια.
Στο βίντεο που μεταδόθηκε στα πλαίσια του δραματικού ντοκιμαντέρ για την καριέρα της, η Σελίν Ντιόν περιγράφει ότι έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να πάρει ανάσα ακόμα και την ώρα που απλά μιλούσε με τους θεατές σε συναυλία της.
«Η ανάσα μου ήταν πολύ γρήγορη, έκανα πολλούς σπασμούς, δεν μπορούσα ούτε καν να τελειώσω μια φράση. Έλεγα απλά "γεια σας" και δεν μπορούσα να ανασάνω» έλεγε στους συνεργάτες της η τραγουδίστρια.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, δε, στα παρασκήνια η Ντιόν είπε στους χορευτές της «δεν έχω φωνή. Είναι πολύ περίεργο, κλείνει πολύ γρήγορα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.