Μια σειρά φωτογραφιών από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μεξικό ανήρτησε στο Instagram η ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι το βράδυ της Κυριακής.
Από τα καρέ της ηθοποιού η εικόνα που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν αυτή που φορούσε μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν η φράση «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».
Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία την κατηγόρησε ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».
Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν» εξήγησε.
«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.