Χέιλι Μπίμπερ: Διέψευσε ότι έχει προβλήματα στον γάμο της με τον Τζάστιν

Χέιλι Μπίμπερ: Διέψευσε ότι έχει προβλήματα στον γάμο της με τον Τζάστιν

Η είδηση έρχεται μετά την ανάρτηση που έκανε ο πατέρας του μοντέλου ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για το ζευγάρι

justin-hailey_bieber
Η Χέιλι Μπίμπερ απέρριψε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον γάμο της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, αφού ο πατέρας της Στίβεν Μπόλντουιν την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε ανησυχία σχετικά με την ευημερία του ζευγαριού.

Οι φήμες ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα οργίασαν μεταξύ των θαυμαστών στο TikTok. 
Το 27χρονο μοντέλο αποφάσισε να απαντήσει στα όσα γράφτηκαν για τον γάμο της με τον διάσημο τραγουδιστή, με story της στο Instagram.

Κλείσιμο
«Απλά για να ξέρετε, οι ιστορίες και οι συνεχείς φήμες που βλέπω στο TikTok είναι 100% λάθος. Φτιαγμένα από το πουθενά... προέρχονται από τη χώρα της αυταπάτης», έγραψε η Χέιλι και πρόσθεσε:

«Οπότε ξέρω ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τρέφεστε με αυτές τις ιστορίες, αλλά απλά να ξέρετε ότι είναι πάντα ψευδείς, συγγνώμη που το χαλάω».
Ο πατέρας της Χέιλι την περασμένη εβδομάδα αναδημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από το κοινό να προσευχηθεί για την κόρη του και τον σύζυγό της.
Screenshot_2024-03-06_142834
Ο 57χρονος ηθοποιός της σειράς μοιράστηκε μια ανάρτηση του Βίκτορ Μαρξ, ιδρυτή του «All Things Possible Ministries», η οποία περιείχε ένα βίντεο με τον Τζάστιν να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει το «I Could Sing of Your Love Forever».

«Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Τζάστιν και τη Χέιλι, αφιερώστε μια στιγμή για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο», έγραψε ο Μαρξ πάνω από το κλιπ, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί.

Στη λεζάντα, ο Μαρξ είπε ότι η σύζυγός του και η μητέρα της Χέιλι, Κένια Μπάλντουιν, «προσεύχονται συχνά μαζί» για το νεαρό ζευγάρι.

«Υπάρχουν ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής προβολής και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να τους φέρει πιο κοντά στον Ιησού», υποστήριξε στη λεζάντα.

Ειδήσεις σήμερα:

'Eκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι στην Οδησσό - Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή που μετέχει ο Μητσοτάκης

Σε αργία ο ιερέας που εξαπατούσε πολίτες - Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

«Οχι» από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ στην πρόταση της Νέας Αριστεράς για μομφή στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης