Στίβεν Μπάλντουιν: Ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την κόρη του Χέιλι και τον Τζάστιν Μπίμπερ

Στίβεν Μπάλντουιν: Ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την κόρη του Χέιλι και τον Τζάστιν Μπίμπερ

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα αινιγματικό μήνυμα στο Instagram

baldwin-biebers
Ο Στίβεν Μπάλντουιν προκάλεσε εντυπώσεις με story του στο Instagram, στο οποίο ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την κόρη του Χέιλι Μπίμπερ και τον γαμπρό του, Τζάστιν.
Τη δημοσίευση, αρχικά έκανε στις 26 Φεβρουαρίου ο παραγωγός, ηθοποιός και φιλάνθρωπος, Βίκτορ Μαρξ, στην οποία έγραφε: «Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Τζάστιν και τη Χέιλι, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».


Επίσης, πρόσθεσε στη λεζάντα, ανάμεσα σε άλλα ότι: «Υπάρχουν ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής προβολής. Έτσι συχνά ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τα βραβεία αντιμετωπίζουν συχνά πνευματικό πόλεμο που είναι έντονος και προσπαθεί να καταστρέψει την πίστη τους, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα». 

Αργότερα, ο Μπάλντουιν μοιράστηκε το βίντεο του Μαρξ σε instastory. 

Δείτε το βίντεο

Το κλιπ δείχνει τον Μπίμπερ να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει το «I Could Sing of Your Love Forever». Παρόλα αυτά, ο Μπάλντουιν δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ζητούσε προσευχές από τον κόσμο για το διάσημο ζευγάρι.
Screenshot_2024-02-29_174406

Ο 29χρονος τραγουδιστής διατηρεί χαμηλό προφίλ από το 2022, όταν ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour» μετά τη διάγνωσή του με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο είχε προκάλεσει παράλυση στο πρόσωπό του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης