H Πολίνα Πορίζκοβα αποκάλυψε τις ουλές από το χειρουργείο στα ισχία της

H Πολίνα Πορίζκοβα αποκάλυψε τις ουλές από το χειρουργείο στα ισχία της

«Μπαίνοντας στο χειρουργείο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν οι ουλές. Αυτές που έχω τις έχω αγκαλιάσει. Αλλά δεν έχω καμία διάθέση να αποκτήσω καινούργιες»

porizkova4
Τις πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για για να αντιμετωπιστεί η συγγενική δυσπλασία των ισχίων με την οποία διαγνώστηκε, έδωσε στη δημοσιότητα η 58χρονη Πολίνα Πορίζκοβα.

Εκτός, όμως, από τις ουλές στα ισχία της, το πρώην μοντέλο ήταν και λίγο πιο αποκαλυπτικό στη μια από τις τρεις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, καθώς για να δείξει την πρόοδό της επτά ημέρες μετά το χειρουργείο, φόρεσε μόνο μια ροζ ρόμπα και ένα μαύρο εσώρουχο αφήνοντας ακάλυπτα τα στήθη της.

porizkova
porizkova3
porizkova2


Η ίδια στο κείμενο που συνόδευσε την ανάρτησή της εξομολογείται ότι «μπαίνοντας στο χειρουργείο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν οι ουλές. Αυτές που έχω τις έχω αγκαλιάσει. Αλλά δεν έχω καμία διάθέση να αποκτήσω καινούργιες».

Στην ίδια ανάρτηση, η Πορίζκοβα αποθεώνει τους γιατρούς που τη φρόντισαν γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μελέτησα την θέση των τομών, τον τρόπο με τον οποίο έγιναν τα ράμματα και θαύμασα την ωραία δουλειά που έκαναν οι δύο ικανότατοι γιατροί. Είναι σαν να ανήκουν σε κάποιον άλλον».

«Γνωρίζω ότι οι τομές θα γίνουν σύντομα κομμάτι μου. Θα μου θυμίζουν περασμένο πόνο και νέες νίκες. Θα μπουν στην ομάδα των άλλων "εγγραφών" στο κορμί και το μυαλό μου - ορατών και αόρατων - οι οποίες όλες μαζί αποτελούν την συνεκτική ουσία που με συγκροτεί, ένα σύνολο παλαιών πληγών που έχουν επουλωθεί. Θα γίνουν κομμάτι αυτού που αποτελεί τον χάρτη μου. Και όπως και για όλες τις άλλες, θα τις αποδεχθώ και θα είμαι περήφανη γι' αυτές. Αλλά δεν έχω καμία πρόθεση να αποκτήσω καινούργιες» καταλήγει στην ανάρτησή της η Πορίζκοβα.




Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef 2024: Χαμός στο συμβούλιο, υποψήφια η Γεωργία - Δείτε βίντεο

Φθηνότερο το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ τον Φεβρουάριο

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης