Πολίνα Πορίζκοβα: H φωτογραφία της από το κρεβάτι του χειρουργείου - Από το μπικίνι στο νοσοκομείο, γράφει

Πολίνα Πορίζκοβα: H φωτογραφία της από το κρεβάτι του χειρουργείου - Από το μπικίνι στο νοσοκομείο, γράφει

«Αποδεικνύεται ότι γεννήθηκα με συγγενή δυσπλασία των ισχίων» αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα το μοντέλο

polina_porzikova
Η Πολίνα Πορίζκοβα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Το 58χρονο μοντέλο αποκάλυψε πώς θα προχωρήσει σε μια εγχείρηση αντικατάστασης ισχίου λόγω μιας δυσπλασίας από την οποία πάσχει και μίλησε για τη διαδικασία πριν πάρει την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τους ανθρώπους που είχε γύρω της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε για την κατάστασή της: «Από το μπικίνι στο νοσοκομείο... Η αντικατάσταση ισχίου που είχε καθυστερήσει πολύ. Αποδεικνύεται ότι γεννήθηκα με συγγενή δυσπλασία των ισχίων - και εξαιτίας αυτού, ο χόνδρος στα ισχία μου έχει φθαρεί. Και δεν εννοώ φθαρμένος όπως λέμε "φθαρμένος". Όχι. Δεν έχει μείνει κανένας. Οι τρεις γιατροί που επισκέφτηκα όλοι ανατρίχιασαν όταν είδαν τις ακτινογραφίες μου. "Λοιπόν, είναι κόκαλο πάνω σε κόκαλο", αναφώνησαν. "Τουλάχιστον ξέρουμε ότι αντέχεις τον πόνο!". Είναι τόσο άσχημα στην πραγματικότητα που το να κάνω ένα ισχίο κάθε φορά είναι άσκοπο. Στην πραγματικότητα θα εμπόδιζε την επούλωση και την κινητικότητα. Έτσι. Έκανα μια τελευταία φορά διακοπές με τους παλιούς γοφούς - και τώρα ήρθε η ώρα για καινούργιους».

Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένεια και τους ανθρώπους που είχε δίπλα της: «Έχω στο πλευρό μου τον Τζεφ, τη μαμά μου και τον μπαμπά Τζο, τα αγόρια μου και ένα σωρό φίλους που προσφέρονται να έρθουν και να μου φέρουν σούπα. Και παρόλο που έχω άγχος για την εγχείρηση - με ένα γενικό "η εγχείρηση δεν είναι το πώς θα ήθελα να περάσω τον ελεύθερο χρόνο μου" - είμαι τόσο ευγνώμων που αυτό το πρόβλημα διορθώνεται!».

Τέλος, δήλωσε: «Βρήκα έναν γιατρό που πραγματικά εμπιστεύομαι, έναν που ειδικεύεται στις εμπρόσθιες αντικαταστάσεις ισχίου, πέρασα καταπληκτικά στις διακοπές... και τώρα -όπως είπε και η κουνιάδα μου - "κάνε ένα διάλειμμα από το να σκίζεις όλη την ώρα και άσε όλους να σε υπηρετήσουν για μια φορά!". Οπότε, ξεκινάω».

Δείτε την ανάρτηση

421004400_899463948243837_4968034386580700540_n
422055454_778221667518190_8136808815944119013_n


Ειδήσεις σήμερα:

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής, αποχωρεί από την πολιτική για τον ιδιωτικό τομέα

Θέμα χρόνου η επιστολή στο Κογκρέσο για τα F35 στην Ελλάδα - Οι τρεις άξονες της σχέσης με τις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς

Πυροβολισμοί στην Κάτω Αχαΐα: Ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την επίθεση στον 43χρονο Αλβανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης