Ράσελ Μπραντ: Μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει

Ράσελ Μπραντ: Μίλησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει

Ο ηθοποιός αρνείται τις όποιες κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές χωρίς συναίνεση

russell_brand_144
Ο Ράσελ Μπραντ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις πολλαπλές κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει αρνούμενος τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντάς τες ως «οδυνηρές επιθέσεις».

Ο 48χρονος κωμικός εμφανίστηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Tucker Carlson's X» δίνοντας μια εκτενή συνέντευξη 45 λεπτών, όπου αναφέρθηκε αρκετές φορές στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και στις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας και του BBC.

«Φυσικά και αρνούμαι όλους τους ισχυρισμούς... που έχουν διατυπωθεί», είπε και πρόσθεσε: «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».
Ο ηθοποιός περιέγραψε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ως «τρομακτικά» πριν προσθέσει ότι η κριτική που αντιμετωπίζει είναι μια «σκόπιμη βαθιά προσπάθεια να κλείσει κάθε διαφωνία με έναν εκπληκτικά επιθετικό τρόπο».
Ο Μπραντ έχει ανακριθεί δύο φορές από την αστυνομία σε σχέση με συνολικά εννέα φερόμενα αδικήματα και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Ο ίδιος υποστήριζε πάντα ότι οι σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για έναν αριθμό ισχυρισμών για μη πρόσφατα σεξουαλικά αδικήματα, μετά από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με τα οποία γυναίκες κατηγόρησαν τον Μπραντ για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο Μπραντ απέρριψε τους «πολύ σοβαρούς ισχυρισμούς», όπως τους χαρακτήρισε, λέγοντας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές χωρίς συναίνεση.
Κλείσιμο
Μιλώντας στην εκπομπή, ο Μπραντ είπε: «Έβαλα τον εαυτό μου σε ευάλωτη θέση με το να είμαι πολύ ελεύθερος. Επιθέσεις όπως αυτή, να κατηγορούμαι για κάτι που θεωρώ ότι είναι τα πιο φρικτά εγκλήματα, είναι πολύ επώδυνο και οδυνηρό. Αλλά υπάρχουν συνέπειες από τον ανόητο τρόπο που έζησα στο παρελθόν».

Η MailOnline αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο Μπραντ, ο οποίος μοιράζεται τρία παιδιά με την επί επτά χρόνια σύζυγό του, Λόρα Γκάλαχερ, συνέχιζε την επιχειρηματική του δραστηριότητα από μια εγκαταλελειμμένη παμπ στην πόλη Πίσαλ του Οξφορντσάιρ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Διχασμένοι οι πολίτες - Πάνω από 5.500 σχόλια στη δημόσια διαβούλευση

Πώς οι γιοι της ζωγράφου Όπυς Ζούνη εντόπισαν απάτη από πρώην συνεργάτη της - Πωλούσε πλαστούς πίνακες με την υπογραφή της

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ ο «Τάκης ο Αλβανός» που συνελήφθη στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης