Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και το bullying που έχει βιώσει.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε: «Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια, αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα».
Εξήγησε στη συνέχεια, τους λόγους που την «πείραζαν» τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο.
«Όταν τελείωσα το δημοτικό, ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή, όταν τελείωσα το δημοτικό, ζύγιζα 25 κιλά. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για μένα τότε, ήταν σημαντικοί. Έτσι κατά κάποιον τρόπο, περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyno5dwufc8x)
Πρόσθεσε επιπλέον: «Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε "όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει". Έπειτα έτυχε κι έκανα επιτυχία στο τραγούδι κι αργότερα, έγινα γνωστή».
Τέλος, είπε: «Η μοίρα πώς τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν "τι ωραία παρέα που κάναμε;". Έτσι είπα "πότε και δεν τα θυμάμαι; Τότε που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα;"».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.