Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και το bullying που έχει βιώσει.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε: «Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια, αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα».
Εξήγησε στη συνέχεια, τους λόγους που την «πείραζαν» τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο.
«Όταν τελείωσα το δημοτικό, ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή, όταν τελείωσα το δημοτικό, ζύγιζα 25 κιλά. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για μένα τότε, ήταν σημαντικοί. Έτσι κατά κάποιον τρόπο, περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyno5dwufc8x)
Πρόσθεσε επιπλέον: «Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε "όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει". Έπειτα έτυχε κι έκανα επιτυχία στο τραγούδι κι αργότερα, έγινα γνωστή».
Τέλος, είπε: «Η μοίρα πώς τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν "τι ωραία παρέα που κάναμε;". Έτσι είπα "πότε και δεν τα θυμάμαι; Τότε που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα;"».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.