Αποστολία Ζώη: Αν θα παντρευτώ θέλω να γίνει με έναν άνθρωπο που θα νιώσω την απόλυτη ασφάλεια

Αποστολία Ζώη: Αν θα παντρευτώ θέλω να γίνει με έναν άνθρωπο που θα νιώσω την απόλυτη ασφάλεια

«Όταν είμαι σε μια σχέση είμαι εκεί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι τυφλή» δήλωσε

zoi_02555
Η Αποστολία Ζώη αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με το τραγούδι, με τον αθλητισμό, αλλά και στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βίωσε στην εκπομπή «I Love Σου Κου», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Αρχικά, ανέφερε για την καριέρα της: «Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxdvr9jpv5c9)

Σχετικά με την αποχή της από το τραγούδι, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω».

Επίσης, σε άλλο σημείο μίλησε για τους γονείς της και εξομολογήθηκε: «Η απώλεια της μητέρας μου με συντάραξε εντελώς. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Ανεβαίναμε με την αδελφή μου και λέγαμε ιστορίες για τη μητέρα μου. Και φτάσαμε στο σπίτι και είδαμε τον πατέρα μας κατακίτρινο».

Και πρόσθεσε: «Έφυγε το spotlight από τη μητέρα μου και πήγε στον μπαμπά. Ήταν ένα μούδιασμα, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει. Και η προσωπική σου ζωή πάει στον κάδο και η επαγγελματική σου πάει στον κάδο. Αυτό πήγε περίπατο, δεν στο κρύβω».

Για το ενδεχόμενο γάμου και γενικά την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Αν θα παντρευτώ θέλω να γίνει με έναν τρόπο χωρίς πολλές σκέψεις και με έναν άνθρωπο που θα νιώσω την απόλυτη ασφάλεια. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να νιώσεις ασφάλεια με κάποιον, είναι τόσο γρήγορες οι καταστάσεις στη ζωή μας, τα έχουμε κάνει όλα fast food, και υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές "α, δεν μου κάνει αυτός, πάμε στον άλλον", υπάρχει ζήτηση και προσφορά. Δεν υπάρχει μες το κεφάλι μου αυτό. Το έχω πολύ πιο ρομαντικά. Όταν είμαι σε μια σχέση είμαι εκεί, είμαι πιστό σκυλί, είμαι τυφλή, όλοι οι άνδρες είναι γυναίκες για εμένα. Είμαι τόσο ρομαντική. Έχω ένα πέπλο γύρω μου, προσπαθώ να προστατευτώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις την ευαισθησία που έχω. Είμαι άνθρωπος που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Πώς έπεσε η 14χρονη από τον 3ο όροφο του σχολείου - «Ακούσαμε ένα μπαμ» λέει συμμαθήτριά της

Euro 2024: Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία θα παίξει η Ελλάδα εάν προκριθεί στα τελικά

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης