Η μεγάλη επιστροφή Τσορτέκη και ο καβγάς για τα νούμερα

Η μεγάλη επιστροφή Τσορτέκη και ο καβγάς για τα νούμερα

Συνεχίζονται οι ενδιαφέρουσες προσθήκες στο τρέχον πρόγραμμα της σεζόν

TV_tsortekis
Πολύ ευχάριστη η τηλεοπτική επιστροφή του σπουδαίου Γιάννη Τσορτέκη. Ενας ηθοποιός πολλών θεατρικών χιλιομέτρων που έκανε αίσθηση πέρυσι μέσα από το «Μαέστρο» και το «Αυτή η νύχτα μένει». Κόντρα ρόλοι αλλά εξίσου εξαιρετικές ερμηνείες. Είναι ταλαντούχος και δουλευταράς ο Τσορτέκης. Πρωταγωνιστής παλαιάς κοπής, βαθιά σκεπτόμενος καλλιτέχνης, δεν σπαταλιέται, δεν υποχωρεί, δεν κάνει εκπτώσεις. Τώρα στον «Σκαραβαίο» του Apha έρχεται σε ρόλο αστυνομικού επιθεωρητή σε μία σειρά που παρά την πληθώρα, ως είδος απουσιάζει. Καλοδεχούμενη μια αστυνομική σειρά.
Ο Σκαραβαίος – Έρχεται στον Alpha!
Οσο οι φαν και οι εχθροί των ριάλιτι «Master Chef» και «Survivor» τσακώνονται για το ποιος έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης μέσα από φαιδρές αντιπαραθέσεις στις οποίες συμμετέχουν ακόμη και πρόσωπα και εκπομπές που δεν έχουν σχέση, η «Γη της Ελιάς» απαντά με ένα 21,6% στο σύνολο και απλά εύχεται καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.

Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς γιατί ασχολούνται με τα νούμερα και οι υπόλοιποι κατηγορούν τους προηγούμενους για τα χαμηλά νούμερα. Ετσι είναι αν δεν έχεις θέματα και ρεπορτάζ. Περιορίζεσαι στις εκρήξεις και στα πυροτεχνήματα.

Κλείσιμο
Φαντάζομαι ότι μετά την ερώτηση «ποια είναι η γνώμη σου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία», πλέον στα εγκαίνια και στις κοσμικές συνάξεις οι καλεσμένοι θα ερωτώνται και για το αν «θεωρούνται τα ζωάκια μας μέλη της οικογένειας». Κι από κοντά κι ένα σχόλιο για τον Λιάγκα, πάντα και παντού. Αυτό θα πει δημοσιογραφία για Πούλιτζερ.

Το δημόσιο σχόλιο για το μακιγιάζ μιας γυναίκας είναι τουλάχιστον άκομψο. Κι όταν συνοδεύεται από εξυπνάδες είναι ακόμη χειρότερο. Αλλά καμία έκπληξη.

Επιστροφή για την Αγγελική Νικολούλη με μία εκπομπή η οποία θα ασχοληθεί με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι και ντοκουμέντα. Θα σπάσουν τα ρεκόρ με την Μις Μαρπλ.
νικολουλη
Σκέψεις για «μετακόμιση» της «Υπόσχεσης» νωρίτερα στο Open και σχεδιασμός για ένταξη δύο σειρών κυπριακής παραγωγής την επόμενη σεζόν στο prime time. Εξυπνη ιδέα. Οσο θα περιμένουμε να βγει η εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα γίνονται πολλά.

Κουίζ: ποιος ταλαντούχος συμπαρουσιαστής συζητιέται από εταιρεία παραγωγής να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή σε τηλεπαιχνίδι μετά από παρότρυνση παρουσιάστριας;


Ειδήσεις σήμερα:

«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον

Στους «8» του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 7-6 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στο Καραϊσκάκη - Δείτε τα γκολ

O Κάνιε Γουέστ αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης