ΟΟδυσσέας Σταμούληςμίλησε για τον χαμό του γιου του, που «έφυγε» από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας, τον περασμένο Αύγουστο.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» κι εξήγησε πως το 2023 ήταν για εκείνον μια πολύ δύσκολη χρονιά.
«Το 2023 ήταν για εμένα μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, γι αυτό ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Μετά την απώλεια του γιου μου, συνειδητοποίησα ότι όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων είναι μοναχικοί τελικά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λόγια κι εγώ δεν έχω λόγια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8e7bb1sa69)
Εξήγησε στη συνέχεια, τον λόγο που προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις στα social media. «Έκανα κάποιες αναρτήσεις, γιατί είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο, αν τα βάλεις όλα μαζί. Στην πραγματικότητα δεν έκανα καμία ανάρτηση, είπα σε άλλους ανθρώπους να γράψουν κάποια πράγματα εκ μέρους μου», εξήγησε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο. «Δεν μπορούσα να μην κάνω μια δίμηνη παύση, γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ούτε εργασιοθεραπεία, ούτε ψυχοθεραπεία, ούτε τίποτα. Πρέπει οι ισορροπημένοι άνθρωποι, σε ισορροπημένη φάση να δουλεύουν. Δυστυχώς, πολύς κόσμος έχει παρεξηγήσει τη δουλειά του ηθοποιού, νομίζει ότι θα θεραπεύσει κάτι, προσπαθώντας να κάνει τον ηθοποιό. Οφείλεις να είσαι επαγγελματίας και ό,τι κι αν κουβαλάς μέσα σου, πάνω στη σκηνή, εκείνη την ώρα ξεχνιέται», είπε κλείνοντας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους