Λιούις Καπάλντι: Συγκινεί και ευχαριστεί όσους ακούνε ακόμη τραγούδια του παρά την απουσία του λόγω Tourette

Λιούις Καπάλντι: Συγκινεί και ευχαριστεί όσους ακούνε ακόμη τραγούδια του παρά την απουσία του λόγω Tourette

«Φοβόμουν ότι θα σας απογοητεύσω» έγραψε στο Twitter - Το βίντεο με την αντίδραση του κόσμου όταν έπαθε κρίση στη σκηνή

capaldi_touret234
Ο Λιούις Καπάλντι έκανε μια μικρή παύση τον Ιούνιο, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Η απόφασή του ήρθε μετά από επιδείνωση της υγείας του, μετά από έξαρση του συνδρόμου Tourette, με το οποίο έχει διαγνωστεί.


Σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του, παρουσίασε έντονα συμπτώματα του Tourette όσο τραγουδούσε στο Glastonbury. Το κοινό συνέχισε τα τραγούδια του σε κλίμα έντονης συγκίνησης.
Fans Helped Him To Finish His Song | Lewis Capaldi | Glastonbury #lewiscapaldi


Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπορεί να τραγουδήσει live ή να συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες για τη δουλειά του, ο κόσμος εξακολουθεί να ακούει τα τραγούδια του, τόσο τα παλιά, όσο και τα νέα που κυκλοφόρησε. Με ανάρτησή του, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν αυτό το διάστημα.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω, μου λείψατε! Όπως οι περισσότεροι από εσάς θα ξέρετε, αυτή τη στιγμή παίρνω κάποιο χρόνο για να επικεντρωθώ στην υγεία και την ευημερία μου και πάει πολύ καλά! Συνεργάζομαι με μερικούς απίστευτους επαγγελματίες για να με βοηθήσουν να μάθω και να αντιμετωπίσω καλύτερα το Tourette και τα θέματα άγχους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση και στα δύο από τότε που αποφάσισα να πάρω λίγο χρόνο τον Ιούνιο» γράφει αρχικά.

Η ανάρτησή του

Σε άλλο σημείο, ο Καπάλντι τόνισε: «Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω κάθε έναν από εσάς που ήρθε σε επαφή μαζί μου, άφησε ένα σχόλιο, ένα tweet ή ένα μήνυμα για να μου ευχηθεί. Η υποστήριξη ήταν κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ και με έκανε πιο ενθουσιασμένος από ποτέ για το να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπώ κάποια στιγμή, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Προς το παρόν όμως, θέλω απλά να πω άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποστήριξη στο δεύτερο άλμπουμ μου. Αυτό το άλμπουμ ήταν ένα τρομακτικό άλμπουμ για μένα - αν είδατε την ταινία που έκανα στο Netflix, μάλλον το ξέρετε ήδη. Αλλά ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένος μήπως σας απογοητεύσω όλους, φοβόμουν μήπως δεν ανταποκριθώ στις προσδοκίες και, για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν ότι το όλο πράγμα θα ήταν μια πλήρης αποτυχία. Αλλά χάρη σε όλους εσάς, δεν ήταν έτσι. Είναι συγκλονιστικό να βλέπω τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ να εξακολουθούν να έχουν απήχηση σε τόσους πολλούς από εσάς, παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν εκεί έξω για να το προωθήσω ή να περιοδεύσω, αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Το οποίο με φέρνει στο λόγο για αυτό το μεγάλο κω.. γράμμα που γράφω».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στις συναυλίες, είπε: «Θέλω να σιγουρευτώ απόλυτα ότι είμαι 100% πριν ξαναβγώ εκεί έξω κανονικά για περισσότερες συναυλίες και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Αυτά τα τραγούδια σημαίνουν τα πάντα για μένα και θα στεναχωριόμουν αν δεν μπορούσα να τα μοιραστώ. Ελπίζω αυτό να σας ξεκουράσει όλους μέχρι να μπορέσουμε να μπούμε σε ένα δωμάτιο και να τα τραγουδήσουμε μαζί κάποια μέρα πολύ σύντομα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου - Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι με θύμα 62χρονο

Το σχέδιο για την «θωράκιση» της διώρυγας της Κορίνθου - Ο χάρτης 20 παρεμβάσεων του Λέκκα και τα 7 σημεία «κλειδιά»


Βρέθηκε μετά από 12 μέρες η μια από τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί από το Παγκράτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης