Τζόι Κινγκ: Ατυχής η δήλωση του Τζέικομπ Ελόρντι για το «Kissing Booth»

Τζόι Κινγκ: Ατυχής η δήλωση του Τζέικομπ Ελόρντι για το «Kissing Booth»

Η ηθοποιός διαφώνησε με τα αρνητικά σχόλια του συμπρωταγωνιστή και πρώην της για τις δημοφιλείς ταινίες του Netflix

king-elordi
Η Τζόι Κινγκ μίλησε για την κριτική του συμπρωταγωνιστή της στο «Kissing Booth» και πρώην της, Τζέικομπ Ελόρντι, για την επιτυχία της κινηματογραφικής σειράς rom-com (ρομαντική κωμωδία) του Netflix.

«Νομίζω ότι είναι ατυχές που κάποιος ένιωσε έτσι», δήλωσε η Κινγκ κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του οίκου Balenciaga στο Λος Άντζελες. «Πέρασα υπέροχα κάνοντας αυτές τις ταινίες ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας», πρόσθεσε.

Ο Ελόρντι απογοήτευσε τα καστ των τριών ταινιών «The Kissing Booth» καθώς και τους θαυμαστές τους όταν μίλησε στο GQ λέγοντας: «Δεν ήθελα να κάνω αυτές τις ταινίες. Αυτές οι ταινίες είναι γελοίες».
Κλείσιμο
Αντίστοιχα ο Τέιλορ Ζαχάρ Περέζ, ο οποίος συμμετείχε στις ταινίες δήλωσε τον προηγούμενο μήνα σχολιάζοντας τη δήλωση του Ελόρντι: «Νομίζω ότι είναι κρίμα γιατί από όσο γνωρίζω, όλοι οι άλλοι είχαν μια υπέροχη εμπειρία».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνέχισης του franchise, η Κινγκ είπε: «Αν ήταν να υπάρξει μια τέταρτη ταινία, θα ήθελα να συνεχιστεί με την παρέα κάπου στα πενήντα τους, για να δούμε πού βρίσκονται».

Τι είχε πει ο Ελόρντι για τις ταινίες 

«Δεν ήθελα να κάνω αυτές τις ταινίες πριν κάνω αυτές τις ταινίες», παραδέχτηκε ο 26χρονος Έλορντι στο προφίλ του στο εξώφυλλο του GQ, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. «Αυτές οι ταινίες είναι γελοίες. Δεν είναι παγκόσμιες. Είναι μια απόδραση».

Ο Έλορντι δήλωσε ότι η τριλογία του Netflix ήταν μια ταινία «μία για αυτούς, μία για μένα» - μια παλιά φράση του Χόλιγουντ που σημαίνει ότι οι ηθοποιοί έκαναν μια ταινία μεγάλου προϋπολογισμού για χρήματα, πριν κάνουν ένα μικρότερο πρότζεκτ που αγαπούσαν.

«Και αυτό είναι μια παγίδα. Γιατί μπορεί να γίνει 15 για αυτούς, καμία για σένα», είπε ο Έλορντι για την παλιά ρήση. «Δεν έχεις πρωτότυπες ιδέες και είσαι νεκρός μέσα σου. Οπότε, είναι ένας ωραίος χορός. Το δικό μου "μία γι' αυτούς", το έχω κάνει».

Ο ηθοποιός είπε ότι «ίσως γι' αυτό είμαι τόσο ευτυχισμένος», επειδή δεν ανησυχεί για «την κρίση και τα σχόλια στο διαδίκτυο». Ο ίδιος εξήγησε: «Είμαι στην ταινία τώρα».

Ο Αυστραλός ηθοποιός εδραιώθηκε στην κατηγορία των καρδιοκατακτητών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Kissing Booth» το 2018. Πρωταγωνίστησε στην ταινία μαζί με την Τζόι Κινγκ, με την οποία είχε σχέση για ένα διάστημα και τον Τζόελ Κόρτνεϊ. Ο Έλορντι, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, επανέλαβαν τους ρόλους τους για τη δεύτερη και την τρίτη ταινία, οι οποίες έκαναν πρεμιέρα το 2020 και το 2021, αντίστοιχα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Έλορντι έχει κάνει αρκετά αρνητικά σχόλια σχετικά με το franchise.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης