Τζέικομπ Έλορντι: Παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να κάνει τις ταινίες «The Kissing Booth»

Τζέικομπ Έλορντι: Παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να κάνει τις ταινίες «The Kissing Booth»

«Δεν έχεις πρωτότυπες ιδέες και είσαι νεκρός μέσα σου» δήλωσε ο ηθοποιός για τα φιλμ που τον βοήθησαν να γίνει γνωστός

jacob_elordi
Ο Τζέικομπ Έλορντι δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την εποχή που υποδυόταν τον Νόα Φλιν στις επιτυχημένες ταινίες του Neflix, «The Kissing Booth».

«Δεν ήθελα να κάνω αυτές τις ταινίες πριν κάνω αυτές τις ταινίες», παραδέχτηκε ο 26χρονος Έλορντι στο προφίλ του στο εξώφυλλο του GQ, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. «Αυτές οι ταινίες είναι γελοίες. Δεν είναι παγκόσμιες. Είναι μια απόδραση».

Ο Έλορντι δήλωσε ότι η τριλογία του Netflix ήταν μια ταινία «μία για αυτούς, μία για μένα» - μια παλιά φράση του Χόλιγουντ που σημαίνει ότι οι ηθοποιοί έκαναν μια ταινία μεγάλου προϋπολογισμού για χρήματα, πριν κάνουν ένα μικρότερο πρότζεκτ που αγαπούσαν.
Κλείσιμο
«Και αυτό είναι μια παγίδα. Γιατί μπορεί να γίνει 15 για αυτούς, καμία για σένα», είπε ο Έλορντι για την παλιά ρήση. «Δεν έχεις πρωτότυπες ιδέες και είσαι νεκρός μέσα σου. Οπότε, είναι ένας ωραίος χορός. Το δικό μου "μία γι' αυτούς", το έχω κάνει».

Ο ηθοποιός είπε ότι «ίσως γι' αυτό είμαι τόσο ευτυχισμένος», επειδή δεν ανησυχεί για «την κρίση και τα σχόλια στο διαδίκτυο». Ο ίδιος εξήγησε: «Είμαι στην ταινία τώρα».

Ο Αυστραλός ηθοποιός εδραιώθηκε στην κατηγορία των καρδιοκατακτητών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Kissing Booth» το 2018. Πρωταγωνίστησε στην ταινία μαζί με την Τζόι Κινγκ, με την οποία είχε σχέση για ένα διάστημα και τον Τζόελ Κόρτνεϊ. Ο Έλορντι, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, επανέλαβαν τους ρόλους τους για τη δεύτερη και την τρίτη ταινία, οι οποίες έκαναν πρεμιέρα το 2020 και το 2021, αντίστοιχα.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Έλορντι έχει κάνει αρκετά σχόλια σχετικά με το franchise.

«Δεν την έχω δει. Έχετε δει περισσότερα από ό,τι εγώ», δήλωσε στο Variety τον Αύγουστο του 2020 αναφορικά με τις ταινίες. «Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να το λέω αυτό, αλλά δεν το έχω δει».
the_kissing_booth
«The Kissing Booth»

Εκείνη την εποχή, η Κινγκ αντέδρασε σε μια ανάρτηση στο Twitter που έχει πλέον διαγραφεί.

«Ο Τζέικομπ το είδε», έγραψε τότε η ηθοποιός, διευκρινίζοντας αργότερα κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «Howard Stern Show» τον Αύγουστο του 2020 ότι πήρε την άδεια του Έλορντι «για να το τουιτάρει, οπότε ήταν μια χαρά».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλορντι με τη σειρά «Kissing Booth» ήταν το πώς τον αντιλαμβάνονταν στο Χόλιγουντ.

«Συνήθιζα να ανησυχώ πολύ για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα και για το είδος του ηθοποιού που ήμουν εξαιτίας των ταινιών που είχα κάνει», εξήγησε σε συνέντευξή του στο Esquire τον Νοέμβριο του 2021. «Ένιωθα πολύ γλυκανάλατος και ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω σε όλους ότι ήμουν ένας σοβαρός ηθοποιός. Ένιωθα τρομερά παρεξηγημένος».

Παρά τα συναισθήματά του για τις ταινίες «Kissing Booth», ο Έλορντι διευκρίνισε ότι είναι «τόσο γαμ***να ευγνώμων» για την ευκαιρία. «Δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα ταινίες και τηλεόραση αν δεν είχα κάνει αυτές τις ταινίες», δήλωσε στο Access τον Ιανουάριο του 2022.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης